Зорица Чавкова до вчера кукаше дека останале на улица без ништо, а дава награда 300 евра за изгубено куче!

Зорица Чавкова до вчера кукаше дека останале на улица без ништо, а дава награда 300 евра за изгубено куче!


До само пред некој ден во интервју за една емисија за новинар, ќерката на екс министерот Митко Чавков, кукаше и офкаше како тоа останале на улица и како останале буквално без ништо.

Самата изјави дека биле брутално избркани од единствениот стан во кои живеле, дека освен еден стан (имот) не поседуваат ништо друго и дека малтене важеле за сиромашна фамилија како во Македонија така и во градот Струмица. 

Истата Зорица Чавкова пред некој ден објавува Фејсбук статус на нејзинот профил со наслов: избубено е куче, награда 300 евра!

Понатаму нема да коментираме ќе оставиме на Вам читателите да „пресудите“ дали Зорица Чавкова глумеше „жртва“ во емисијата на Ефтов или .......

п.с Не посакуваме на никој да му исчезне домашен миленик или нешто слично, но сепак и 300 евра се премногу пари за „чесниот пронаоѓач“, зошто Зорица прво не сте пробале само да го објавите како исчезнато, а после да „тет а тет“ ја дадете наградата на пример. Вака сте се „избањале“ убаво а и самадемантиравте од емисијата (интервјуто) до овој миг. 

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно