ZJARR ја зголеми гледаноста за 300%

ZJARR ја зголеми гледаноста за 300%


Албанската телевизија ZJARR, се надмина себе и сите очекувања во Албанија за нејзината гледаност.

Уредувачкиот колегиум одлучи вестите да ги презентираат водителки со голи гради.“Вестите“ сега се најгледаната емисија.

Гледалиштето зјапа по цицките во неколкуте водителки, а вестите кој ги шиша.Гледаност по секоја цена.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно