Жените сликари, се претставуваат

Жените сликари, се претставуваат


Домот на културата “Ацо Шопов“ и општинската комисија за култура -Штип, во чест на денот на жената, организираат изложба на ликовни дела.

Изложбата ја сочинуваат дела на девет сликарки од Штип и Виница.Изложбата ќе биде отворена утре во 19 часот во изложбениот салон “Фоаје“ во Домот на културата “Ацо Шopoв“.На чинот на отворањето се очекува присуство на градоначалникците на Штип и Виница.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно