ВНИМАВАЈТЕ: Голема интернет ИЗМАМА на Социјалните мрежи, нарачуваш производ а добиваш одговор „ќе ми се фатиш“!

ВНИМАВАЈТЕ: Голема интернет ИЗМАМА на Социјалните мрежи, нарачуваш производ а добиваш одговор „ќе ми се фатиш“!


Редакцијата на ИнфоЦентар денес беше алармирана со принт скринови од Измамени граѓани од Фејсбук профил кој не е од Македонија барем засега, измамените тврдат дека станува збор за Босански Фејсбук профил. ИнфоЦентар заедно со МВР работи на случајот.

За ова повеќе во текот на денешниот ден и сите принт скринови испратени од измамените граѓани, АПЕЛ: Внимавајте каде ги давата и пуштате Вашите пари, за некого туѓата пот не важи !


Читајте ИнфоЦентар во текот на денешниот ден, ќе објавиме се во детаљи.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно