Вистинскиот непријател се банките

Вистинскиот непријател  се банките


“Во Грција, Македонија, Албанија, вистинскиот непријател на народот се банките и политичарите”

Graffiti in #Athens#Greece

“In Greece, Macedonia, Albania, the real enemy of the people are the banks and the politicians” — in Athens, Greece.

Графит во Атина, Грција


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно