ВИДЕО Брутална тепачка меѓу соученички снимена во училиште во Неготино

ВИДЕО Брутална тепачка меѓу соученички снимена во училиште во Неготино


На видеото кое е снимено во основно училиште во Неготино може да се види како две девојчиња напаѓаат трета соученичка.

На видеото кое е снимено во основно училиште во Неготино може да се види како две девојчиња напаѓаат трета соученичка. Другите, пак, гледаат отстрана и снимаат. Насилството во училиштата не е ретка појава, а често е проследена и со ментално малтретирање. Во ваквите случаи, оштетената личност има аверзија кон училиштето и кон социјалните ситуации, а последиците, како физички, така и психолошки, може да траат цел живот.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно