(ВИДЕО) БРУКА: Пијан свекор среде свадба ја ''нападна'' невестата

(ВИДЕО) БРУКА: Пијан свекор среде свадба ја ''нападна'' невестата


На свадбите обично се пие многу алкохол, па во такви случаи неретко доаѓа и до инциденти и испади.

Таткото на младоженецот ја премина границата на пристојно однесување и под влијание на алкохол ја нападна невестата среде свадба. Започна да ја бакнува, а сватовите се шокираа.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно