(ВИДЕО) Богоев: Ревизорскиот извештај покажа дека општина Карпош е во долгови ,,до гуша"

(ВИДЕО) Богоев: Ревизорскиот извештај покажа дека општина Карпош е во долгови ,,до гуша


Градоначалникот на општина Карпош Стефан Богоев во „Студио 1“ на 1ТВ информира за ревизорскиот извештај за финансиите во работењето на неговиот претходник.

Општината е задолжена „до гуша“, за вкупно 18 милиони евра. Се должи на адвокати, нотари, извршители, а финансиите ги црпеле бројни организации, здруженија на граѓани, поединци и правни лица, без финансиски извештаи или фактурирање на исплатите.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно