Вест од која ќе се наежи секој Македонец: Еве ја целосната карта на Република Македонија објавена од грчки медиум!

Вест од која ќе се наежи секој Македонец: Еве ја целосната карта на Република Македонија објавена од грчки медиум!


Дел од Грчките медиуми секако неподржувачи на денешните сега веќе вчерашни протести во Атина објавија карта на Македонија испишана со грчки букви, Погледнете и нема што да коментираме повеќе: Македонија е секој ја знае, Цела да е !

Погледнете ја мапата на Историската етничка Македонија:


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно