ТЕЛЕКАБЕЛ СТАНУВА ЧЕТВРТ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР!

ТЕЛЕКАБЕЛ СТАНУВА ЧЕТВРТ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР!


Роберт Димитров- Роби најави дека ќе стане четврт мобилен оператор во земјава.

- "Припремите се во тек, веќе се спремаме за инвестиции и правната рамка, но за неколку месеци Телекабел покрај кабловски и интернет провајдер ќе стане и мобилен оператор!

Тоа јас го напишав и на мојот фб профил пред неколку денови.

Телекабел е бренд кој е омилен кај граѓаните, ќе продолжиме со нашиот заштитен знак а тоа е постпејд сервис без договор за верност, со тоа сите наши клиенти ако не се задоволни можат да си заминат веднаш и за тоа нема да плаќаат никакви пенали." - Изјави Роби за интервју за Мактел. 

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно