Српски новинар тврди: Ова е убиецот на Оливер Ивановиќ, бил платен 40 илјади евра!

Српски новинар тврди: Ова е убиецот на Оливер Ивановиќ, бил платен 40 илјади евра!


Стефан Цветковиќ, новинар од Србија, тврди дека е познато кој е убиецот на Оливер Ивановиќ, и дека тој за да го изврши атентатот бил платен со 40 илјади евра.

Тој објави и фотографии од човкот за кого вели дека е атентаторот. До фотографиите дошол со помош на новинари од Косово, кои го истражувале случајот. 

Новинарот вели дека лицето од фотографијата пристигнало во Косово на 12 јануари, а околу канцеларијата на Ивановиќ поминало 14 пати се до денот на атентатот.

Според досегашните информации се работи за атентат со криминална позадина.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно