Соседите во шок гледале што прави: Погледнете како оваа жена ги чисти прозорите во станот

Соседите во шок гледале што прави: Погледнете како оваа жена ги чисти прозорите во станот


Една жена е снимена од соседната зграда како стои на раб на прозор и ги чисти стаклените површини, и тоа на голема висина!

Оваа чистачка ги оставила своите соседи без текст додека стоела на самиот раб. Занемарувајќи ја опасноста, без никаква безбедносна опрема, жената одржувала рамнотежа држејќи се само со едната рака на стаклото.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно