Штипјани, МАКЕДОНИЈО: Да спасиме човечки Живот, да ја спасиме ВАЛЕРИЈА од Штип, Бидете ХУМАНИ - ДОНИРАЈТЕ!

Штипјани, МАКЕДОНИЈО: Да спасиме човечки Живот, да ја спасиме ВАЛЕРИЈА од Штип, Бидете ХУМАНИ - ДОНИРАЈТЕ!


Почитувани компании: Телекабел, Нико2002, Актива, Бетон, Астибо Беас, Мавис, Кожувчанка-Премиум, Градоначалник, Директори и еден куп кој ве има во Штип зарем 40.000 евра ќе ве направат посиромашни?

Да ПОМОГНЕМЕ на ова мало кукле да со своите родители биде насмеана цел живот, да и овие родители бидат среќни и насмеани како и сите други. ПОМОГНЕТЕ, подајте рака за ден поскоро да се реши проблемот на малата Валерија за да Ви биде Благорадна и таа и семејството и Бог. Апел и до Мобилните ОПЕРАТОРИ , Телеком, Вип и Лајка да вклучат броеви за Донации и да помогнеме сите заеднички на малата Валерија и фамилијата Зафировски од Штип. 

Нека Ви биде за мотив, да и дадеме шанса да нацрта уште еден цртеж на мајка си....


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно