Штип ја добива новата Дискотека „Терминал 7“

Штип ја добива новата Дискотека „Терминал 7“


По неколку затварања на некои дискотеки и дискотеки во покушај да профункционираат Штип добива нова дискотека веќе од Септември, како што сме информирани од менаџерот на истата Бубо Панев.

Во Штип засега функционира само една единствена дискотека „Clique“ која беше отворена некаде пред нова година. Како еден од најголемите градови Штип заслужува повеќе места за ноќен живот, покрај „Clique“, новата дискотека „Терминал 7“, која е лоцирана на автобуската станица во Штип ќе започне да функционира од почетокот на Септември, а тука е и најавата за новиот „Енџелс Кафе“ на сопственикот Роберт Димитров - Телекабел. Дечки колку и да Ве има нека е со среќа и нека заживее овој град со ноќен живот.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно