Сепак остануваат во брак. Ана Севиќ и Дарко Лазиќ го откажаа разводот

Сепак остануваат во брак. Ана Севиќ и Дарко Лазиќ го откажаа разводот


Разводот помеѓу Ана Севиќ и Дарко Лазиќ нема да добие судска разрешница.

Наводно Ана и Дарко се договориле да останат во законски брак, но да продолжат засега да живеат одвоено. На оваа идеја дошла Ана, а Дарко веднаш ја прифатил.

– Всушност Ана е таа која што му соопшти на Дарко дека не сака да се разведе од него и дека не сака да оди на суд. Кога размислила малку подобро таа сфатила дека како и да се договорат таа нема да има финансиска сигурност. Доколку тие двајца се разведат судски, судот би одредил алиментација која што Дарко би ја плаќал и тоа би било се што таа ќе добива од него.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно