Ова го нема ниту на филм.Синот нарачал кланица на семејството...

Ова го нема ниту на филм.Синот нарачал кланица на семејството...


22-годишнен Русин верувал дека најмил платен убиец кој бил ги убил неговите богати родители и 10-годишна сестра, за да може веднаш да го преземе своето наследство.

Русинот на човекот за кој мислел дека е платен убиец, му дал упатства како да ги убие неговите родители. Меѓутоа, детективите дознале за неговиот заговор и организирале "убиство" во семејната куќа. Еден полицаец глумел најмен убиец во руското одморалиште Сочи. 

Како што пишува "Daily Mail", тој дури и го нацртал планот на куќата и му покажал на убиецот каде има камери и како да избегне кучињата. Со полицаецот, за кого верувал дека е платен убиец, ја договорил цената за ликвидација на тројцата членови на семејството, и побарал по извршеното убиство да му покаже фотографии. Неговите родители, сосема скршени поради планот на својот син, го послушале планот на полицијата и одглумиле дека се убиени во сценариото кое детективите го организирале за сликање, со "крвавите рани" од нож. Полицаецот кој глумел убиец договорил со него состанок и му ги покажал фотографиите од "убиените родители". Засега не е познато дали во полициското сценарио учествувала и неговата сестра, чии фотографии не се објавени. Медиумите пишуваат дека организаторот, откако ги видел фотографиите бил задоволен, и дека се согласил да исплати 38.000 фунти откако ќе го добие наследството. Меѓутоа, во истиот момент уследило неговото апсење. Како што изјавила полицијата од Краснодарската област, заговорникот веднаш признал се, а службениците откриле дека уште два пати претходно планирал нивно убиство. "Сакал да ги убие бидејќи не му давале пари. Пред да побара убиец, два пати се обидел да ги ликвидира. На интернет пребарувал како да го изведе убиството. Сакал да ги отруе со апчиња, а потоа и да го скрши термометарот во нивниот автомобил за да се задушат", рекол извор од полицијата. Во текот на испрашувањето синот признал дека неколку месеци го планирал ова убиство.

"Завршив со нив, не ме разбираа и најдов платен убиец", рекол тој.

Ако биде осуден, се соочува со затворска казна до 15 години.https://metro.co.uk/video/video-son-detained-hiring-contract-killer-murder-family-1634428/?ito=vjs-link

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно