Неверојатно: Навечер кловн скока на патот и ги тероризира возачите!

Неверојатно: Навечер кловн скока на патот и ги тероризира возачите!


Лице преправено во кловн ги вознемирува мештаните и возачите на кои им фрла песок кон автомобилите.

Овој несекојдневен случај во последно време се случува на патот во населбата Борчани во Томиславград. Особено е непријатно бидејќи тоа постојано се случува кога ќе се стемни поточно после 22 часот. 

Известена е полицијата која работи на случајот за откривање на идентитетот и решаавање на проблемот.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно