Небесниот Роналдо

Небесниот Роналдо


Небесениот Роналдо, ги освои сите фудбалски ѕвезди во Торино.

Токму заради Роналдо, се сака фудбалот.И тие што не го сакаа, тие што цело време свиркаа, на секој негов потег.По вториот гол постигнат со небесно високи ножички, замолкнаа, а потоа сите заедно му аплаудираа на недостижниот, небесниот Роналдо.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно