На Трајче Николов, нужно му е потребен живот

На Трајче Николов, нужно му е потребен живот


Пред една година на нашата радост – нашиот син Трајче му беше дијагностицирана една многу тешка болест – Мускулна дистрофија – болест на неговото тело и на нашата душа.

Од тој ден не постои миг да не бараме начин да му помогнеме на овој ангел да не му се скршат крилјата. Засега единствена надеж ни е пресадување на матични клетки во болницата ,,Live Hospital,, во Истамбул – Турција! И е многу скапа операција па Ве молиме за помош. Животот е едно големо скалило нагоре и надолу – во моментов ни треба вашата помош да собереме парични средства за да се изврши операцијата, нашата единствена надеж !!!

Затоа, сакам да Ве замолам за помош, за надеж дека нашиот син ќе може да оздрави и расте среќни како сите деца! Секоја помош ни значи многу!
Однапред Ви благодарам на сите добри луѓе кои ќе ни помогнат во оваа животна и најважна битка во нашиот живот!
Со љубов и искрена Благодарност фамилија Николов.

Вашите донации може да ги уплатите на нашата девизна жиро сметка:

DE09694500651151113403 
Sparkasse Schwarzwald – Baar
Gerberstrase 45
78050 Villingen – Schawenningenили да ме контактирате лично Орце Николов
Адреса: Bielweg 8 78176 Futzen – Blumberg Germanija
Тел. 015208693559или на македонска денарска сметка
250-0080007243-32
Sparkasse Banka
Trajko Nikolov

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно