Мистријата, копачот,лопатата и криминалец Кочан седеше во Владата

Мистријата, копачот,лопатата и криминалец Кочан седеше во Владата


Сеад Кочан вечерва беше во владата. Информацијата за неговото. Кочан не сакаше да даде детали, но потврди дека бил во владата.

Според  расположливите информации, вицепремирот Кочо Анѓушев, имал средба со повеќе градежни компании. Се разговарало за мислењата на раководните луѓе од градежните компании за состојбите во овој сектор.

Сакал да се информира од сите проблеми кај отпочнатите градежни проекти – со каква динамика се одвиваат, дали има евентуални проблеми и застои и како владата може да помогне.

При тоа, според нашите информации, на оваа средба присуствувал и Сеад Кочан, со оглед дека и тој има градежна фирма. Вицепремиерот Анѓушев, дематира дека Кочан бил на средба, а единствено потврдува дека во владата имал средба со луѓе од градежните компании, Гранит, Бетон, Илинден.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно