Место градник, на брадавиците лепенки

Место градник, на брадавиците лепенки


Трендот кој славните започнаа да го шират, односно поставуваат на телата налепници со пцовки е истиот тренд кој би го користеле пејачките од почетокот до 90 - те години, почнува да зема сè поголем замав кај девојките.

Станува збор за налепниците за гради или мали парчиња леплива трака која е аплицирана на брадавицата под сосема провидната горна облека. 

Има голем број на варијации почнувајќи од крстови направени со изолир, до светкави и дизајнирани налепници, а употребата им е сосема иста - да се прикрие или истовремено да се ослободат женските гради кои гордо ги носат сопственичките без комплекси и кои сакаат тоа да го споделат со светот. Овие налепници ги користеле егозтичните танчерки, ретро моделите како Дита Вон Тис, како и многубројни светски ѕвезди кои буквално на таков начин пристигнувале на службени посети. Исто така, овој тренд може да се забележи и на фестивалот Лолапалуза како и Коачела. Трендот дефинитивно брзо се шири како помеѓу луѓето така и на социјалните мрежи. Овие налепници ги користеле егозтичните танчерки, ретро моделите како Дита Вон Тис, како и многубројни светски ѕвезди кои буквално на таков начин пристигнувале на службени посети. Исто така, овој тренд може да се забележи и на фестивалот Лолапалуза како и Коачела. Трендот дефинитивно брзо се шири како помеѓу луѓето така и на социјалните мрежи.Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно