Ќе породуваат ѓевреци за 19.000 денари

Ќе породуваат ѓевреци за 19.000 денари


Клиникатa за гинекологија и акушерство објавуви јавен оглас за вработување на 20 медицински сестри/акушерки на неопределено време.

Според огласот покрај со закон утврдени општи услови кандидатите треба да имаатзавршено СМУ или BMLLI (отсек медицинска сестра акушерка), положен стручен, со или без работно искуство.

Основната нето плата од 19. 000 денари

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно