Има 83 години и сe уште снима порно филмови

Има 83 години и сe уште снима порно филмови


Јапонецот Шигео Токуда (83) е најстариот порно глумец на свртот.

Годините не го спречуваат виталниот дедо и понатаму да снима порно филмови. Глумел во повеќе од 200 филмови, а поголемиот дел од неговите партнерки биле помлади и од ќерка му. 

Во целата приказна она што е најчудно е дека неговиот живот со децении не се разликувал од животот на останатите луѓе. Завршил факултет и повеќе од 30 години работел според струката, а потоа на 59 години одеднаш одлучил да стане порно глумец. 

Токуда вели дека тоа не го направил за пари, туку за да им докаже на своите врсници дека и на тие години може да водат нормален сексуален живот. Шигео вели дека работата го исполнува и дека планира да игра во порно филмови уште долги години.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно