ХИТЛЕР ВО НАШЕТО СОСЕДСТВО

ХИТЛЕР ВО НАШЕТО СОСЕДСТВО


Умре Грција, но не и Хитлер во неа.

Хитлер е мртов.Мусолини-мртов.Франко-мртов.Пиноче-мртов.Метаксас-мртов.Сите смртта ги стаса.За жал со нив не умре фашизмот, не умре омразата, не умре ксенофобијата, не умреа концентрационите логори наменети за луѓето кои не се како нив.Умре Грција, но не и Хитлер во неа.Се плашат од нас Македонција, кои сме една ракатка на јад и беда од народ.Со што ќе ги загрозиме Грците, со војската која ја немаме, со парите кои ги немаме.Велат сите Грци биле против нас што се именуваме Македонци.Ние не сме,ама тие биле Македонци.Отксекогаш сме биле никакви, па и сега да попуштиме.Ние да се викаме Грци, а тие Македонци.Велат над 70 проценти биле против тоа ние да се викаме Македонци. Во Србија 106 посто од Србите беа за Косово, ама и го зедоа.Потребен им е Хитлер да ги плашат луѓето.Грчкиот Хитлер, не е наменет за Македонија туку за другите држави, како Турција, Бугарија, Албанија, па и на блискиот исток.Во древна Грција, време на град држава, осносно целосна политичка анархија, никнувале митови за Ахил, за Херкул, за Одисеј и Пенелопа, за убавата Елена...Место во бајки Грција се забетонира во фашизам и човечка омраза.Елени, Грци ли сте Македонци ли сте ,или од нешто друго сте, Ви честитиме гордо што не сме со Вас на страната на фашизмот.

  Текстот е преземен со согласнот на новинарот-Трајче Јованов


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно