ЕКСЛУЗИВНО: Приведен Суад Мемеди, советник на Курто Дудуш барал МИТО за легализација!

ЕКСЛУЗИВНО: Приведен Суад Мемеди, советник на Курто Дудуш барал МИТО за легализација!


ИнфоЦентар дознава од свои извори дека истиот во моментов е полициска станица, фатен со парите на ДЕЛО, Советникот на Курто Дудуш Суад Мемеди барал пари за легализација на куќа..

Ќе Почекаме и Официјално потврда од МВР

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно