ЕКСКЛУЗИВНО: Владата го поништи огласот за директори и распиша нов со подолг рок

ЕКСКЛУЗИВНО: Владата го поништи огласот за директори и распиша нов со подолг рок


Владата го поништи објавениот итен оглас за директори и заменици и објави нов со подолг период.

Првиот оглас беше со рок за пријавување од три дена, додека новиот оглас има рок за пријавување од 15 дена.

-Рокот за пријавување на кандидатите изнесува 15 дена од објавувањето на огласот во дневните весници , а рокот за пријавување на кандидати за директор на Јавниот фонд за здравство изнесува 30 дена, стои во новиот оглас на Владата.


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно