Чекаше директорско столче од ВМРО ДПМНЕ,сега „моли“ од СДСМ

Чекаше директорско столче од ВМРО ДПМНЕ,сега „моли“ од СДСМ


Познати ни се сончоледите ги има доста во државата нормално, но еве уловивме последен од градот под исарот Штип, наставник по Англиски јазик кој во време кога ВМРО ДПМНЕ беше на власт се кандидираше во сите школи само да се докопа до директорско стол

Наставникот по Англиски јазик после „црвениот шут картон“ од ВМРО ДПМНЕ си се здружи со Амерички невладини организации, напраи неколку проекти, продавајќи магла на сите Нам дека сетто тоа се прави од „љубов“ не од некоја си корист. Важеше за близок човек на екс градоначалникот Илчо Захариев, а сега е „најголемиот“ СДСМ-овец во Штип. Нсатавниче каде Ви е моралот, образот, честта, угледот (двоглед), треба да пишеме уште нешто? 

Кратко: Жално ама Вистинито: Карактер = НЕМАМ.

Повеќе од Фотографиите:


Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно