Бре , арамии во куќата на Саша Поповиќ

Бре , арамии во куќата на Саша Поповиќ


За време на претходната ноќ во семејната куќа на Саша Поповиќ е провалено од страна на непознати лица. Во таа прилика од домот на директорот на Гранд продукција однесен е сеф со одредена документација, како и неколку часовници - велат од Гранд.

Прес службата на Гранд продукција се огласила по повод грабежот во куќата на Саша Поповиќ кој се случил вчера.

- За време на претходната ноќ во семејната куќа на Саша Поповиќ е провалено од страна на непознати лица. Во таа прилика од домот на директорот на Гранд продукција однесен е сеф со одредена документација, како и неколку часовници - велат од Гранд.

- Нагласуваме дека не е вистина дека од куќата е однесена и одредена сума на пари, бидејќи директорот на Гранд хартиите од вредност и парите ги чува во банка. Бидејќи за овие информации се шпекулира, а и за да не пречиме на органите во откривањето на извршителите на немилиот настан, со ова соопштение го завршуваме обраќањето на медиумите кога станува збор за оваа тема. Ги молиме сите претставници на медиумите да имаат разбирање дека станува збор за приватни работи на Саша Поповиќ и неготово семејство, во текот на истрагата да не се даваат сензационални и невистинити вести - заклучиле од Гранд.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно