BBC и непристрасните вести, како непристрасно бомбардирање

BBC и непристрасните вести, како непристрасно бомбардирање


Шефот на Светскиот сервис на Би-Би-Си, Тарик Кафала нагласува дека враќањето на британскиот медиумски сервис на српскиот медиумски простор е со цел да се испраќаат точни и непристрасни вести.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно