АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Да му помогнеме на шестмесечниот Марко да има безгрижно детство

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Да му помогнеме на шестмесечниот Марко да има безгрижно детство


Шестмесечниот Марко има вродена срцева мана, дијагностицирано му е VSD (меѓукоморен дефект) за кое е потребно операција која треба да се изврши во Република Бугарија на 14.5.2018 година.

Операцијата изнесува 13.800 евра, сума која без нашата хуманост родителите не се во можност да ја обезбедат. Донирајте за да му обезбедиме на Марко шанса за подобар живот и безгрижно дество. 

ДОНАЦИСКИ БРОЕВИ 

ВИП - 143-464 

ТЕЛЕКОМ 070/143-454 

Донациска сметка 210-7000006454-77 НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно