40.000 евра чини убиството на Оливер Ивановиќ

40.000 евра чини убиството на Оливер Ивановиќ


Српскиот новинар, Стефан Цветковиќ истражувајќи со помош на новинари од Косово, тврди дека знае кој е убиецот на Оливер Ивановиќ, посочувајчи одредени фотографии. Атентаторот бил платен 40 000 евра за да го изврши убиството.

Новинарот вели дека атентаторот откако пристигнал во Косово на 12 јануари, постојано се движел околу канцеларијата на Ивановиќ, бил виден дури 14 пати до извршување на атентатот. Според досегашните информации се работи за атентат со криминална позадина.

Текстот не смее да се печати или емитува без согласност и договор од редакцијата на ИнфоЦентар.Мк

Актуелно