Поскапеа цигарите: Погледете ја нивната нова цена

Поскапеа цигарите: Погледете ја нивната нова цена

22 Мај, 2018

Од денеска со нови цени се цигарите „Бос“, „Вест“, „Давидов“ и „Родео“. Сите видови на „Бос“ цигари се покачени за пет денари, „Вест“ меко исто така, „Давидов класик“ и „голд“, исто за пет денари, како и сите видови на цигари „Родео“.

Ја нема веќе три дена - исчезна жена од Штип

Ја нема веќе три дена - исчезна жена од Штип

22 Мај, 2018

Во Полициската станица Штип, вчера во 08:40 часот, 46-годишниот М.С. од село Селце, штипско, пријавил дека на 19.05.2018 година од дома излегла неговата невенчана сопруга, 50-годишната Х.К. и не се вратила.